Sunday, January 30, 2005

Väärt nädalavahetus

Laupäev algas jauhu kolimisega. Uutes ruumides kohe mõnus saun. Sealt koju ja enne tuppa astumist oli Vohult kõne. Meeskond et poni juures saunas. Riiete vahetus ja järgmisesse sauna:-) Kella nelja paiku löödi Bonnie and Clyde uks selja tagant kinni. Pühapäeva hommikul kell 11 tassisime poni juurde uue pesumasina. Siis ring ehituspoodides ja kogu kama pahteldamiseks on olemas. Töömehed võivad tulla.
Kella kolmest tehti selle aasta esimene triip lumelauaga lauluväljakul:-) See oli küll kohutavalt lühike ja põhimõttelist sirge sõit alla. Kui välja arvaa paar pööret, et vältida inimestele otsasõitu. Ei ole sellises sõidus seda sädet mis vaja, aga hea trenn siiski. Sõber küll ütles, et kergem on minna saali ja sõuda 20 minti, kui siis ülesse alla rassida. Ei saa ma temast aru. selle asemel, et värskes õhus mõllata, soovib tema toas istuda. Mis seal ikka. Kõik inimesed on erinevad.
Paljud arvasid aga teisiti, sest uskumatult palju inimesi oli laululaval. Kohe näha, et esimesi talvepäevi ja inimesed nautisid seda. Suusatasid, kelgutasid, lauatasid ja sõitsid kilekottidega mäest alla. Ainult Ernesaks istus mõtlikult mäeveerel. Mis võis küll olla tema mõtetes? Nii palju inimesi on tulnud siia, aga käes on neil kelgud ja jalas suusad. Kuhu inimesed jätsid noodid ja lauluraamatud? Küll ta aru sai, et need inimesed kes on talvel soprtlikud ja terved, tulevad suvel ka laulma siia laulukaare alla.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home