Wednesday, January 19, 2005

Masendus

Nüüd kohe tunnen, et hakkan masenduma. Katusealuse korteril on vaja välja mõelda valguse lahendus!!! Kogu kipsplaat on pandud ja juba pahteldan, aga ei ühtegi elektri otsa. Kõik valgustite poed on läbi käidud, aga seda mida soovin ei ole. Võimalik, et isegi on, aga mitte eksponaatide hulgas. Igal pool näidatakse katalooge. Vaadake, midagi taolist saame tellida. Krt. mul ei ole sellist kunstniku ettekujutust, et näha palju see või teine lamp valgust annab. Kuidas ta mõjub maast valgustades ja kaldus laele. Kes küll aitaks???? sisekujundaja? Üks selline käis kunagi, kellest suuremat kasu polnud. Nüüd on varsti minu juuksed hallid ja võtan elu lõpuni kasutusele kandelambi;-)

4 Comments:

Blogger Kadri said...

egas muud kui Helsingisse Iskusse. vaata enne netist http://www.ikea.com/ms/fi_FI/ välja ja nagu niuhti valgustid olemas. ja odavalt. läbiproovitud - töötab.

1:40 AM

 
Blogger reelika said...

äkki saan Sind aidata? ma ise ka parasjagu maadlen siin uue kodu elektriplaaniga.

2:52 AM

 
Blogger BARbie said...

Aitäh abi pakkumast, Reelika. Võimalik, et saadki aidata;-) Mul muud suuremat abi polegi vaja kui kohapeal seintela põrandale ja lakke joonistada, milline lamp ja palju W, et valgust jätkuks kõikjale ja piisavalt.

3:23 AM

 
Blogger Edward said...

kadri!!!! isku ja ikea on kaks eri asja.....

lamp ei pea olema ilmtingimata sisekujunduslik element. ta võib olla ka taustal hoomamatu objekt, seega ära liigselt pead vaeva. Esmatähtis on ikkagi lambi puhul see, et ta sul toa ära valgustab. Järgmisena võid hakata selle peale mõtlema, et mis meeleolu sul valgusti võiks toas tekitada :))))

11:48 AM

 

Post a Comment

<< Home