Monday, April 25, 2005

23,04,05 Tausta


24.04.05 Tausta
Originally uploaded by Tikka602.
Nii see algab igal kevadel. Ühes otsas ussike teises lollike;-)Tuleb tunnistada, et kevadeti ei taksita ühtegi kalameest külm ilm. Soov saada oma esimene kala kätte sellel kevadel on nii suur, et minnakse iga ilmaga ja esimesel võimalusel.
Laupäeva õhtul istusin siis üksi saunas kui 00:30 sõber vinqult telefoni kõne. "Ma olen poes ja võtan pudeli kaasa". Kuidagi ei osanud sõbrale EI ütelda. Siis kutsusime veel lisaks Meelise ja nii ta läks.
Pühapäeva hommikust ei tahaks rääkida. Sellist valu pole minu pea enne tundnud. Tahan väga loota, et ei tunne ka tulevikus.
Kokkuvõtteks: Millest siis kõik see. Kalalkäik ilma saagita, viinavõtt tohutu peavaluga. Kõik sai alguse sellest, et enamus langevarjuritest kartsid külma, või olid varud pakkimata, või veel mingi tundmatu mure. Selle tulemusena jäeti nädalavahetuse hüppamise plaan ära!!

5 Comments:

Blogger BARbie said...

...ootad, loodad, ootad, usud, ja siis nii viimasel hetkel kõik plaanid tagurpidi. Koju sõiduks järgmine praam väljus 23:30. Koju alles kell üks hommikul. Loodame, et see nädal asi paremini läheb, kuna soojemaks on juba läinud:-)

2:14 AM

 
Blogger BARbie said...

Tuleb välja, et langevarjurite seas päris palju kalamehi. Võiks ette võtta ühise kalaretke.

2:18 AM

 
Blogger Kristi said...

kui ei hüpata, siis kõik mehed jõe äärde kalale ja naised ... peaks ka mingi alternatiivi välja mõtlema.

2:22 AM

 
Blogger BARbie said...

Anneliis, ma peaksin sind üks kord kaasa võtma sellele niisama käed rüppes istumisele;-) Siis ehk saad ettekujutuse mida tähendab 2-3 kilomeetri läbimine võsas ja soodes;-)

10:38 PM

 
Blogger Kristi said...

Kuulge, aa lähme siis ükskkord kõik koos - mehed ja naised, ning te näitate, miks on kalapüük tore.

3:12 AM

 

Post a Comment

<< Home